Hem & Inredning

En kakelugn i hemmet är inte fel

Den som vill ha en snygg inredningsdetalj till hemmet, de kan satsa på en kakelugn. Inte nog med att den är fin att titta på, den är även praktisk på det sätt att den ger värme till ditt hus. 

antik kakelugnEn antik kakelugn som har många år på nacken kan du hitta hos Lindholm Kakelugnar. De erbjuder kakelugnar som är 100 år eller äldre. Dessa ugnar kommer med en historia och det är inte fel att ha en sådan installerad. Det finns så klart moderna varianter av kakelugnar, men de allra vackraste är de som antika! Förra århundradet så fanns det gott om kakelugnar i hemmen, sedan valde många att tyvärr riva ut dem. Nu har det dock blivit populärt igen med fina kakelugnar.

Snygga antika kakelugnar

Genom att satsa på en antik kakelugn till ditt hem så kommer du höja mysfaktorn rejält. Det är inte fel att kunna elda när det börjar bli lite kallare ute. Hösten och vintern är den tid man som allra mest uppskattar att kunna göra just detta. Men även under tidig vår och regniga sommardagar är det trevligt med en sprakande eld. 

Om du funderar på att investera i en egen kakelugn så kan du vända dig till Lindholm Kakelugnar. De har en mängd olika varianter, som kommer i olika storlekar, former och färger. Det gör att du kan hitta den perfekta ugnen till ditt hem som passar in på ett bra sätt med den övriga inredningen som du har.